Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr. éleszti fel Perry Masont

2011.10.05. 20:59 koimbra 3 komment

A Warner előkotorta a Erle Stanley Gardner regényeit és úgy éreztek, hogy ebből egy remek ügyvédes franchise-t lehetne összehozni. Megkörnyékezték Robert Downey Jr.-t, aki szintén látott fantáziát benne és feleségével, Susan Downey-val beálltak a tervezet mögé producerként és még az is benne van a pakliban, hogy a színész lesz a főszereplő. Már ha talál elég helyet a táncrendjében, de egyelőre még csak a megfelelő forgatókönyvírót keresik.

A regények alapján készült a Perry Mason sorozat is, amely 1957 és 1966 között futott a tévében. Mason ügyvédként és nyomozóként ténykedett, rengeteg ügybe tenyerelt bele, a 271 rész alatt bizony volt mit megoldani. A moziverzióban Mason titkárnője, Della Street, az oldalán dolgozó magánszimat, Paul Drake is helyet fog kapni, de nem hagyják ki tárgyalótermi ellenfelét, Hamilton Brugot sem.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223281094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2011.10.06. 16:34:23

Jól állna a szerep RDJ-nak :)

NZ79 2011.10.09. 14:09:56

Vasember,Sherlock..ezeken kívül újabb ismert karaktert is bevállalna?Nagyon csípem Downey-t, de ez kicsit sok lesz..Lesthat szerepére is felmerült a neve..
süti beállítások módosítása