Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.10.05. 10:27 koimbra Szólj hozzá!

Tweetelj a Parajelenségekért!

            Egyedülálló akciót indított a Paramount stúdió: tweetelésre buzdítja a Parajelenségek-sorozat rajongóit, s az első 20 városban, ahonnan a legtöbb üzenet érkezett, három nappal a hivatalos világpremier előtt, azaz október 18-án mutatják be a Parajelenségek 3-at. Az akció neve Tweet to See It First, azaz Tweetelj, hogy elsőként láthasd.

            Az ötlet onnan származik, hogy a Parajelenségek-sorozatnak rengeteg rajongója van az internetes közösség tagjai között,  aktivitásuk most elnyerheti méltó jutalmát. Aki minél hamarabb látni szeretné a P3-at, menjen fel a www.ParanormalMovie.com oldalra, válassza ki városát a világtérképről, tweeteljen egyet, és ezzel már szavazott is.

            A Parajelenségek a filmtörténet egyik legjövedelmezőbb franchise-a, az első két részt összesen 18 millió dollárból készítették, összbevételük viszont meghaladta a 310 millió dollárt. Hollywood rengeteget költ marketingre, a 1-2. rész esetében azonban a Paramount ezzel is sokat spórolt, mert jórészt internetes vírusvideókkal gerjesztette a közönség érdeklődését, a bemutató után pedig már működésbe lépett a suttogó propaganda.

            (Paranormal Activity 3 – hazai bemutató: 2011. október 20.)

Olivia Wilde sok Affleck-porontyot szeretne

            Azt üzeni Olivia Wilde Jennifer Garnernek, hogy szüljön minél több gyereket Ben Afflecknek, mert olyan helyesek. Jennifer jelenleg harmadik gyermekével várandós, de Olivia szerint ez még nem elég. – Többen kell, hogy legyenek, mert a kicsiket meg lehet zabálni! – áradozik a színésznő. – Olyan szép emberek lesznek belőlük, mint a szüleik, s ezáltal kicsit élhetőbb lesz a világ.

            Jennifer Garner azonban nincs elragadtatva az ötlettől, szerinte három gyerek már pont elég. – Nekem is két testvérem van, és nagyszerű volt így felnőni. Két gyerek kevés, négy viszont már kész hadsereg, szóval megállunk háromnál.

            Olivia Wilde-ot legközelebb egy merész vígjátékban láthatjuk. A Testcserében vonzó ügyvédnőt alakít, aki minden férfi imádatának tárgya, ő azonban Ryan Reynoldsra veti ki a hálóját, akiben átmenetileg  a Jason Bateman által megformált szereplő lakozik, ugyanis testet cseréltek.

            (The Change-Up – hazai bemutató: 2011. november 24.)

 Ha Helen Mirrent leütik, nem tud fölkelni

            Soha nem késő valami újba belefogni. Ez Helen Mirren művészi hitvallása, az Oscar-díjas színésznő ezért vállalt 66 évesen akciójelenetet Az adósság című filmben. Életében először küzdött a kamerák előtt, ráadásul az izraeli krav maga stílusában, amely az egyik legbrutálisabb harcművészet. – Még életemben ilyen jól nem szórakoztam! – nevet a színésznő. – Geriátriai harcnak neveztem el a küzdelmet: a partnerem is hatvan fölötti volt, ezért ha leterítettük egymást, egyikünk sem tudott magától fölkelni. A történet szerint élethalálharcot vívtunk pontosan begyakorolt koreográfia szerint, de azonnal kiderült, hogy legnagyobb közös ellenségünk a gravitáció. Volt egy asszisztens, aki mindig fölsegített minket, és nagyon becsültem benne, hogy egyszer sem röhögte el magát, pedig nem semmi lehettünk mint két nyugdíjas harcos.

            Helen Mirren Moszad-ügynököt alakít Az adósságban, akinek a hatvanas években társaival el kell fognia egy náci tömeggyilkost, ám kiderül, a szálak elvarratlanok maradtak, és az akciót harminc évvel később kell befejezniük.

            (The Debt – hazai bemutató: 2011. november 17.)

Nem izgult az örömlányra az Amerikai pite sztárja

            Szép ajándékkal próbált kedveskedni Jason Biggs felesége párja születésnapjára: felbérelt egy eladó lányt, hogy hármasban pezsdítsék fel házaséletüket. A nagy kaland azonban olyan kínos helyzetbe torkollott, hogy beleillett volna valamelyik Amerikai pite-filmbe is, amelyeknek Jason az egyik főszereplője. A színész annyira ideges lett, amiért egy idegen nő előtt kell levetkőznie, hogy nem úgy alakultak nála a dolgok, ahogy eltervezték, ezért a remélt pezsdülés elmaradt. A happy end azonban nem: Keisha, a vendég hölgy azzal vigasztalta őket, hogy a kis baleset azt bizonyítja, Jasonnek csakis a felesége kell, más nő nem.

              Jason Biggs biztosan nem mond csődöt a következő Amerikai pite-filmben, amelyben az eredeti szereplők érettségi találkozón gyűlnek össze, és felelevenítik a közös múltat, azaz ismét elszabadul a pokol.

            (American Pie: Reunion – hazai bemutató: 2012. április)

Címkék: hírlevél miújság uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr853279596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása