Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Caine bosszút áll, Jackman robotot edz

2011.10.06. 20:03 koimbra 2 komment

Ma a következő filmeket mutatják be.

Harry Brown: Végre befutott a Michael Caine főszereplésével készült thriller-dráma. Caine karaktere nem bírja tovább elviselni a környéket rettegésben tartó huligánokat, legjobb barátja megölése után bosszút áll. Írtam már róla.

 

Vasököl (Real Steel): A jövőben emberek helyett robotok bokszolnak a szorítóban, Hugh Jackman karaktere úgy próbál pénzhez jutni, hogy saját masináit állítja csatasorba, de mindig vereséget szenved, de fiával együtt a roncstelepen ráakad Atomra, ami megváltoztatja a dolgokat.

 

Álmok otthona (Dream House): Egy család új házba költözik, hamarosan rájönnek, hogy az előző lakók szörnyű bűncselekménybe keveredtek. Jim Sheridan, Daniel Craig és Naomi Watts egyáltalán nem örült, hogy a stúdió erősen beleszólt a végső vágásba, így nem is vettek részt a reklámkampányban.

 

Néma csönd (Das letzte Schweige): Egy kislány eltűnik, bicaját pont ott találják meg, ahol régebben egy másik bűncselekmény történt Egy nyugdíjas rendőr úgy véli, hogy a két eset nagyon is összefügg és újra nyomozásba lendül. Német dráma

 

A Hópárduc talpra áll: magyar dokumentumfilm Erőss Zsolt hegymászóról.

 

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr133283575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.10.07. 14:59:17

A Harry Brown nagyon jó film. Ajánlom mindenkinek.

Sanosuke 2011.10.07. 18:24:59

@Alex Mahone: hát igen az angliai kölykök elég veszélyesek, adja magát a téma.

nekem a Bosszúvágy jut róla az eszembe.
süti beállítások módosítása