Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bérénice Marlohe és Helen McCory benne lesznek a következő Bond filmben

2011.10.07. 10:48 koimbra Szólj hozzá!

A 23. James Bond film az MGM csődhelyzete miatt tolódott, de úgy-ahogy sikerült kilábalni a problémából, ezért újra napirendre került a következő 007-es produkció. 2012 október 26-án kerül a mozikba a produkció, a történetet egyelőre még homály fedi, de legalább azt már tudni lehet, hogy kiket láthatunk az alkotásban.

Múlt héten Bérénice Marlohe neve merült fel pletyka szinten, a Daily Mail viszont megerősítette, hogy a hölgy leszerződött, ő lesz az egyik Bond lány. Baz Bamigboye szintén aláírt és Helen McCory, aki három Harry Potterben játszhatta Narcissa Malfoyt szintén a fedélzetre lépett.

Daniel Craig formálja meg Őfelsége titkosügynökét, Javier Bardemmel fog meggyűlni a baja és Ralph Fiennes az egyik kulcsfontosságú karakter bőrébe bújhat, Moneypenny-t Naomi Harris kelti életre.

Címkék: bond miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93284541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása