Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jim Morrison jól van és erről film is készül

2011.10.10. 18:51 koimbra Szólj hozzá!

Jim Morrison rocklegenda 1971 július 3-án hunyt el szívinfarktusban, ám az összeesküvés elméleteket kedvelők között elterjedt, hogy elképzelhető, hogy az amerikai kormány végzett vele. De persze szép számmal akadnak olyanok is, akik szerint Morrison továbbra él és virul.

Ray Manzarek, a Doors zenekar billentyűse 2002-ben adta ki a The Poet in Exile címre hallgató könyvét, amiben azt állítja, hogy Morrison csak megrendezte halálát és azóta a Seychelles-szigeteken él visszavonultan. A Clubhouse Entertainment éppen azon gondolkodik, hogy filmet készít Manzarek írásából, már rendezőt is találtak a projekt élére.  A horrorokon  edződött Tim Sullivan (2001 Maniacs, Chillerama) fogja ledirigálni az alkotást, a forgatókönyvet Gavin Heffernannel és Liz Sullivannel közösen írja.

Manzarek a produceri teendőket vállalta be, a zenét saját maga fogja szerezni. Elviekben a jövő évben látnak hozzá a forgatáshoz, szóval 2013-ban láthatjuk a filmet.

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr573292410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása