Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carell és Carrey bűvészkedhet a Burt Wonderstone-ban

2011.10.12. 10:47 koimbra Szólj hozzá!

Úgy tűnik, hogy Steve Carell mellett Jim Carrey fog komédiázni a Burt Wonderstone bűvészkedős vígjátékban, a dolog érdekessége, hogy a főszerepet korábban Carreynek ajánlották fel, aki nemet mondott.

Carell karaktere egy nagy hírű bűvészt fog megformálni, aki véletlenül megöli kollégáját. A férfi szeretne bizonyítani önmagának és a közönségnek is, de nem olyan könnyű a dolga, ugyanis feltűnik a színen egy másik tehetséges illuzionista, komoly riválisnak bizonyul. Az ellenfelet Carrey alakíthatja. (A Tökéletes trükk humoros változata lesz?)

John Francis Daley és Jonathan Goldstein, a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses) írói vetették papírra a forgatókönyvet, a rendezést Don Scardino vállalta be. Scardino a sorozatok világából érkezett, többek között a 30 Rock, a Rescue Me és a Law and Order egyes epizódjait készítette.

Címkék: miújság burt wonderstone

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793296936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása