Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Payne fekete-fehérben készítheti el Nebraska filmjét

2011.10.12. 12:08 koimbra 1 komment

Alexander Payne évek óta próbálja megvalósítani Nebraska filmtervét, januárban a rendező már-már örülhetett, hiszen úgy volt, hogy nyár elején hozzáláthat a forgatáshoz. Már hullanak a falevelek, augusztus rég elmúlt, de a munkálatok nem indultak be. Kiderült, hogy a stúdió és Payne a háttérben kisebb csatát vívott, végül kompromisszumot kötöttek. A rendező elérte, hogy fekete-fehérben készíthesse el a filmet, ezért cserébe a Paramount faraghat a költségvetésből és egy ismertebb öregebb színészt szerződtethet le az apa szerepre.

Gene Hackman, Robert Duvall, Robert Forster és Jack Nicholson neve kering a projekt körül. Hackman évek óta nem állt kamera elé, nehezen lehet rábeszélni, hogy aktivizálja magát, Nicholsont meg arra kellene rávenni, hogy a fizetéséből engedjen el pár milliót. Korábban Forster volt az esélyes, de nem tudni, hogy még most is érdekli-e a projekt.

A Nebraska története szerint egy alkoholista öreg fickó 1 millió dollárt nyer, ezért Montanából Nebraskába kellene utaznia, hogy átvegye az összeget. Családja viszont úgy gondolja, hogy a férfi elitta az eszét, de végül huszonéves fia elkíséri őt, a dolgot nehezíti, hogy apa és fia évek óta nem álltak szóba egymással.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr913297133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.14. 07:42:20

Érdekes drámának néz ki, és tetszik, hogy a trenddel szembemenve fekete-fehérben akarja elkészíteni a rendező.
A felsoroltak közül bármelyik "senior" színészt jónak tartanám, de mondjuk vén piás pofának Mickey Rourke sem lenne rossz választás... :P
A kísérő fiú meg lehetne Paul Dano (vagyis egy olyasmi srác, mint Dano volt a Család kicsi kincsében).
süti beállítások módosítása