Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Baljós árnyak 3D poszter

2011.10.13. 22:58 koimbra 11 komment

George Lucas éppen most fejte meg a Star Wars rajongókat a Blu-ray kiadvánnyal, amin számos változtatást eszközölt. Jövőre is megtömködheti pénztárcáját, ugyanis február 10-én a mozikba küldi a Baljós Árnyak 3D-s változatát, majd a tervek szerint minden évben jön a következő rész harmadik dimenzióval megbolondított verziója.

Az első poszteren Darth Maul látható, akit (azt hiszem már úgyis mindenki látta, akit érdekelt, így nem spoileres) Obi-Wan szépen kettészelt. Állítólag a The Clone Wars sorozatban Darth Sidius tanítványát fel fogják támasztani.

Címkék: star wars 3d poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923301658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatal Error! System Halted! 2011.10.14. 08:23:24

Ó tök jó, akkor 2017-ig el vannak látva a rajongók. Valószínű minden év végén karácsony körül jön majd a BD3D a boltokba, aztán majd olyan 2018-2019 körül a Star Wars Ultimate Complete Saga BD3D, soha nem látott 2 másodpercnyi jelenetekkel és újabb CGI csemegékkel az eredeti trilógiába.

Akár most már filmet is rendezhetne Lukács Gyuri.

Tipca 2011.10.14. 09:03:19

Vajon 3D-ben a BD-re felújított film jön, vagy az eredetileg moziban látott verzió. Konkrétan az érdekelne, hogy a randa Yoda babát kell nézni 3D-ben, vagy a számítógépeset? :P
Egyébként nézős. Kár, hogy pont a legrosszabb résszel kezdik az egész 3D sorozatot, de ha egyszer ez az első rész...

Gandalf Garaboncias 2011.10.14. 09:49:19

@Tipca:
Hát, a fenti plakát alapján a BD-verziót konvertálhatták át 3D-be, mert ez bizony a CGI-Yoda, nem a randa báb.

Alex Mahone 2011.10.14. 14:45:29

Bő lére ereszthetném a mondanivalómat, de elég, ha csak annyit írok: nincs isten.

A nép fia 2011.10.14. 19:50:57

@Alex Mahone: De van. És ez nem ez a vitatopik.

Én el fogok menni, és megnézem 3D-ben is. Igaz, most gyűrtem le a BD-verziókat, de akkor is: látni akarom. Ennyi. És nagyon bízom benne, hogy profi munkát csinálnak. Mondjuk igazából "csak" a CGI-t kell újra lerenderelni, az élőszereplős részekkel kell inkább bíbelődni.

L'Angelus 2011.10.14. 21:53:00

Lucas pénz-bepisilős tumorja köztudott tény. Csak a $ érdekli, a többi divat és lovagolás a régi babérokon.

Alex Mahone 2011.10.15. 11:24:49

@A nép fia: büszke lehetsz magadra. Hát ezért tart ma itt a "filmművészet."

DervishGrady 2011.10.17. 14:57:46

Én is megfogom nézni ! Biztos nagy élmény lesz 3D-ben

Viszont klassz lenne ha belekezdeének egy újabb trilógiába , a forgatóköny már elvégre megvan .. (VII-VIII-IX)

Alex Mahone 2011.10.17. 16:18:35

Biztos nagy élmény lesz a népek lehúzását célzó, gagyi, konvertált háromdé. Teljesen igazad van.

L'Angelus 2011.10.17. 17:27:33

"Réges-régen, egy messzi, messzi galaxisban egy rég halottnak hitt gonosz szövetség éledezni kezd. Csak a Jedi-Lovagrend tagjai ismerik fel a baljóslatú veszedelmet…

… amit a 3D jelent a filmvilágra!

“BAAAAAA…!!!
… [Dühös Joe dühös nézése] … Ba****!! Istenek anyja! Dh, e-emlékszik még valaki arra az időre, mikor George Lucas egy szószerinti filmkészítő volt?!

“A speciális efektusok csak eszközök. Kellékei egy történet elmesélésének. A speciális efekt történet nélkül elég unalmas dolog.”

“Fejezzék be az újrakiadását ezeknek a filmeknek! Fejezzék be ezt a 3D-nonszenszt! Mi a lebilincselő abban, hogy golyók röpködnek a pofád felé, George?! Ez hülyeség! Aarrh! A horror, ami vár rátok! Th, h-heh, a prequel-ok 3D-ben?! Tényleg látni akarjátok ezt? TÉNYLEG LÁTNI AKARJÁTOK JAR JAR BINKST 3D-BEN?

“Íme egy bejátszás: az emberek majd A-Annie-znek; emberek majd A-Annieznek…”
“Móntam, hógy ne hívjál tőbbet így, segg!”
{Star Wars 3D-paródia-film}

“Mié–háháhá–hért…?! Egek! George…George! LucasArts bejelentette, hogy mind a 6 Star Wars filmet újra-ra-ra-ra-ra kiadják 3D-ben. Kezdve 2012-től, a Baljós Árnyakkal. Pont amire vágytam! Köszönöm, George. JAR JAR BINKS 3D-BEN!
Ami még rosszabb: ezeket a filmeket évente egyenként fogja kiadni. Vagyis tulajdonképpen el fogja nyújtani ezt a 3D-divatot… A Star Wars erejével egyedül ki fogja nyújtani ezt 2017-ig! [OBEY!!]
Mi majd helyet váltunk, ahogy reméli, hogy a 3D integrálódhasson a tévéinkbe, mindannyiunk televízió-készülékeibe, mialatt mi ott ülünk, rohadva a seggünkön 3D-s szemüvegekkel: hogy ő aztán újra-ra-ra-ra-ra kiadhassa a HD-DVD-it 3D-ben. Bravó, George…bravó!
Igen: az eredeti filmek lenyűgözőek voltak: ezért is akarnánk többet látni! Eredeti koncepciót! Csináld meg az utolsó filmet; csináld meg a Star Wars – Knights of The Old Republic-ot: a helyes úton, lehetővé téve a felvevőstúdióknak, a fickóknak, akik a CGI-trailereket végzik a Knights of the Old Republic-nak; engedd, hogy ez történjen! Engedd, hogy ők kezeljék. Fejezd be a saját sz**od ba******sát!
Van egy ötletem: miért fogjuk azt a 90 $-t és: dugjuk fel a hátsójába, oké? Mert ő csak a pénzt akarja. A pénzt akarja a tárcáinkból; fogjuk azt a pénzt, és dugjuk fel a seggébe, oké? Nem tudom, mi mást tegyünk. Nem, fogjuk azt a pénzt, fogjátok 90 $-otok, a 100 $-otok vagy bármennyit is költötök végül rágcsára, italokra meg szarra, és használjátok valami másra. Nem. Nnem! Nem!
Hajh… És tudjátok mit? Mind elmegyünk és megnézzük. Így igaz: minden egyes anya****ó közületek meg fogja nézni; köztük Te is: Te ott az ülésen! Mind meg fogjuk nézni mind a 6 részt 3D-ben, mert ez Star Wars! A pasas egy kicseszett géniusz! Tudja, hogy mit csinál. Tudja, hogy megeszed a szart a kezéből; bele fog szarni a kezébe, a másikba teszi, és megeteti veled. És röhögni fog, miközben megteszed. Mialatt megerőszakolja Indiana Jonest, mint a South Parkban.
… Nem, akarunk, 3D-t… Ba*** 3D-t!

“Minden egyes kép, minden egyes lekapás rendelkezik egy digitális kiegészítéssel.”
Hayden Christensen: “Mindenütt ott van. Azt hiszem, 1 jelenetben voltam, ahol nem volt kék háttér.”
George Lucas: “Hehehe; hehehe; hehehe; HR-HR-HR;...”"

COLT 2011.10.19. 15:52:01

@Tipca: Szerintem meg e a leginkább kruva jó rész kategória ebből a halom semmiből. Ráadásul én semmiféle posztert sem látom. Nem látm egyzserűen.
süti beállítások módosítása