Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

This Means War - McG akció-vígjátéka

2011.10.13. 22:21 koimbra 5 komment

10 éve merült fel a This Means War ötlete, akkor Martin Lawrence és Chris Rock lehetett volna a főszereplő, azonban a projekt jégre került. Évekkel később vették elő a fiókból a tervezetet, Sam Worthington és Bradley Coopert akarták a főbb szerepekre, de mindketten nemet mondtak és Seth Rogen is visszautasította az ajánlatot. Végül Tom Hardy és Chris Pine szerződött le, mellettük Reese Witherspoon domboríthat, a színésznő mellesleg producerként is beállt a projekt mögé, Will Smith szintén producer volt.

McG, a Charlie angyalaival hírnevet szerzett rendező vezényelhette le az akció-vígjátékot, amit Amerikában február 17-én fognak bemutatni. A történet két CIA ügynökről szól, akik a legjobbak a szakmában és egyébként jó barátok is. Ám egy nő miatt csúnyán összevesznek és minden lehetséges eszközzel megpróbálják megakadályozni, hogy a másik meghódítsa a hölgy szívét.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes this means war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr583301588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.10.13. 22:36:20

Végre egy vígjáték, ami kivételesen fel is keltette az érdeklődésemet. A trailer jó, van benne pár humoros jelenet és bár Tom Hardy és Chris Pine sem egy agyonsztárolt színész, talán épp ezért is lesz jó. Velük még nem nagyon láttam nézhetetlen alkotásokat. Witherspoon meg tud humoros is lenni :)

Dean6 2011.10.13. 22:42:25

Jó trailer! Remélem nem megy majd át a film vége szerelmi történetbe...

Globetrotter2014 2011.10.14. 10:52:54

A Spionfióka nekem ütősebbnek hatott... Egy laza esti TV nézős programnak elmegy, de Whitherspoon szerintem túlzás ehhez...

countrypecos 2011.10.14. 12:54:47

Engem ez alapján érdekel. Csak azt remélem, hogy nem tudtunk meg minden poént és részletet ebből az egy bemutatóból.
süti beállítások módosítása