Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Hasbro továbbra is bízik a Transformers 4-ben és lesz Ouija film is

2011.10.17. 19:01 koimbra 6 komment

Rengeteg Hasbro termékből válhat mozifilm, csak az a kérdés, hogy ezekből mikor lesz valami. A Transformers után érkezik a Csatahajó (Battleship), de ezeken kívül a cégnek más tervei is vannak. Brian Goldner, a Hasbro vezérigazgatója egy konferencián árulta, hogy nem hozzák létre saját mozifilmekkel foglalkozó részlegüket, azaz nem lépnek arra az útra, mint a Marvel.

Goldner beszélt a Transformers negyedik részéről, a Paramountot továbbra is érdekli a franchise (naná!), a filmek producerével Steven Spielberggel és rendezőjével, Michael Bay-jel is egyeztetnek, reményeit fejezte ki, hogy a következő negyedévben már többet tud erről mondani. A lényeg, hogy lesz Transformers 4.

Az Ouija forgatókönyve egészen jó, jelenleg a végső simításokat végzik rajta és nem került jégre a projekt. Az Universal ugyan úgy döntött, hogy lemond a filmtervről, de biztos lesz olyan stúdió, amely befogadja a tervezetet.

J.J. Abrams lesz a producere a Micronauts filmverziójának, a Paramount berkein belül készülhet el az alkotás és a forgatókönyv is szépen formálódik. Továbbra is várható, hogy mozifilm lesz a Monopolyból, a Rizikóból, a Clue-ból, Stretch Armstrongból és a Candylandből.

Szóval gyakorlatilag semmi újat nem mondott.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr373309954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BuB 2011.10.17. 20:51:46

És nagyon bízom benne, hogy Baynek rohadtul nem lesz most már semmi köze...
3 rész után már naaaagyon ideje lenne látni egy olyan filmet, aminek télleg a Robik a főszereplői, és nem az idióta emberek ugrabugrálnak a nagy vásznon.

Reg5 2011.10.17. 21:06:27

Spielberg valaha garancia volt a minőségre, ma meg ilyen szutykokhoz adja a nevét :(

Sanosuke 2011.10.17. 21:16:41

rendezze a 4. részt JJ Ábrahám vagy Zack Snyder senki más :D

A nép fia 2011.10.17. 21:39:08

Csak azt a girnyó Shaila-t ne tegyék bele... Lécci-lécci NEE!!!

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.17. 21:41:02

Felőlem jöhet még Transformers, ha Bay rendezi, mert nekem bejött mindhárom film.
De ilyen, hogy Monopoly. Ezt mégis hogyan akarják kivitelezni? Mindenesetre a főszereplő már meg van. Az a gazdag pali az Ace Ventura 2 - ből, akit Ace lecsap.:D

Spyryt 2012.04.17. 19:18:30

Remélem a játékig is eljutunk...
Jut eszembe, titeket nem érdekel, hogy mi történt a Cybertronon?
:-)
süti beállítások módosítása