Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eckhart játszhatja a Beach Boys dobosát

2011.10.17. 18:50 koimbra 1 komment

Aaron Eckhart lesz a főszereplője a The Drummer címre hallgató alkotásnak, a produkció Dennis Wilsonról, a Beach Boys zenekar dobosáról fog szólni. A színész ezen kívül producerként is ki fogja venni a részét a munkálatokból. Randy Miller, a Váltság-Nobel-díj (Nobel Son) és a Bottle Shock rendezője dirigálhat a forgatáson, a forgatókönyvet szintén ő vetette papírra Jody Savin segítségével.

Nem a dobos teljes életét fogják elmesélni, csupán Wilson életének utolsó hat évére koncentrálnak. A zenész nem vetette meg az alkoholt, de erősen dohányzott és drogozott. 1983 december 28-án is a pohár fenekére nézett, majd úgy döntött, hogy visszahozza hajója fedélzetére azokat a tárgyakat, amelyeket a vízbe dobált. Azonban a merülés során megfulladt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413309816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.18. 07:17:13

Ez a sztori így, elsőre amolyan 127 óra/Félelem és reszketés Las Vegasban-szerű hibridnek tűnik...
Mindenesetre érdekes (Eckhartot meg bírom).
süti beállítások módosítása