Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mangold rendezi a City State izlandi film remake-jét

2011.10.17. 21:58 koimbra 1 komment

Mivel a Wolverine folytatásának a munkálatai eltolódtak jó fél évvel ezért a rendezésre kinézett James Mangold nem üldögél a forgatásra várva, hanem leszerződött a City State izlandi krimi remake-jére. A projektet minél előbb meg szeretnék valósítani, mivel utána a képregényfilm fogja lekötni minden idejét.

Az eredeti alkotás cselekménye az izlandi alvilágban játszódott, négy ember útja keresztezi egymást, mikor a külföldi maffia megpróbálja rátenni a mancsát a drogbizniszre. Az egyikük egy korrupt rendőrkapitány, akinek egy prostival van viszonya, a másik egy keresztapa szívproblémákkal, a harmadik pedig egy meg nem született gyermeke miatt bosszút forraló gépész és egy utcai banda által alaposan helybenhagyott rendőrnő, aki úgy dönt, hogy nem bízza a törvényre a dolgot és saját maga rendezi le az ügyet.

Egyelőre nem tudni, hogy miféle változtatásokat fognak eszközölni a forgatókönyvön.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203310406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.18. 07:21:24

Én csak egy izlandi krimit láttam, de az nagyon jó volt (Vérvonal: youtu.be/DSdkE6CX9n4)...
süti beállítások módosítása