Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.10.18. 19:42 koimbra Szólj hozzá!

Önálló sorozatot kaphat Csizmás, a kandúr

             Igen jó közönségvisszhangot kapott a Csizmás, a kandúr az elővetítéseken, ezért könnyen lehet, hogy ugyanolyan sorozat lesz belőle, mint a Shrekből, amelynek a kardos macsek egyik mellékszereplője volt. A címszereplőt angolul, spanyolul és olaszul megszólaltató Antonio Banderas természetesen nem bánná, ha ez így lenne. – A Csizmás nekem olyan kikapcsolódás, mintha elmennék nyaralni – árulja el a spanyol sztár. – Évente forgatok egy-két roppant súlyos drámát, aztán jön ez a teljesen rám szabott macska, és végre szabadon engedhetem a gyermeki énemet. Nem csodálkoznék, ha a macskás kalandok folytatódnának, mert nagyon gazdag a matéria, és szerintem a közönség ugyanúgy imádja a karaktert, mint én.

            (Puss in Boots – hazai bemutató: 2011. december 1.)

 Suri Cruise 100 ezer dolláros kunyhót kap

            Nagy divat Amerikában a fa tetejére szerelt kunyhó, ahol a kisgyerekek kedvükre játszhatnak. Tom Cruise ötéves lánya sem marad ki a jóból, de persze nem akármilyen tákolmányt készíttetnek neki a szülei. A 100 ezer dolláros miniatűr villában lesz áram, folyóvíz és finom kárpit, a gyerekbútorokat külön iparművész készíti, azt pedig talán mondani sem kell, hogy biztonsági kamerák pásztázzák majd a fa alatti területet. Cruise-nak és feleségének, Katie Holmesnak mindezzel az a célja, hogy Suri méltó környezetben fogadhassa kis barátait, akár szülinapi babazsúrról, akár közönséges teadélutánról van szó. 

            Persze nem vágja földhöz Cruise-ékat a költséges kunyhó, hiszen a sztár következő filmje az év egyik nagy durranásának ígérkezik. A Mission: Impossible – Fantom protokollban a Cruise által megformált Ethan Hunt élete legnagyobb feladatára vállalkozik: meg kell akadályoznia a világháború kitörését.

            (Mission: Impossible – Ghost Protocol – hazai bemutató. 2011. december 15.)

 Olivia Wilde: jó volt a Dr. House, de elég volt

              Könnyes búcsút vett Olivia Wilde a Dr. House-tól, ugyanis végleg eldöntötte, hogy a filmezést választja. – Egy ilyen sorozatban rengeteget tanul az ember, másfelől viszont sok megkötéssel jár, és rá kellett jönnöm, hogy a mozit szeretem igazán – indokolja döntését a színésznő. – Nem tudok szétszakadni, és hogy Don Corleonét idézzem, mostanában olyan ajánlatokat kapok Hollywoodból, amelyeket nem tudok visszautasítani.

                        A színésznő valóban nem panaszkodhat, a Cowboyok és űrlények után hamarosan újabb filmben láthatjuk őt a mozikban: a Testcsere című merész vígjátékban nem meglepő módon szexi csábítót játszik.

            (The Change-Up – hazai bemutató: 2011. november 24.)

 Matt Damon visszavágyik Bourne bőrébe

            Mégsem zárja ki Matt Damon, hogy visszatér Jason Bourne, az egykor amnéziás ügynök szerepében. Persze nem a sorozat negyedik részében, mert a Bourne Legacyt már javában forgatják, és Jeremy Renner alakítja a főhőst. Matt szerint ez azonban nem akadálya annak, hogy a franchise későbbi darabjaiban ismét ő verje át az egész CIA-t. – Soha nem mondtam, hogy végeztem Bourne-nal, csak a körülmények nem voltak megfelelőek – mondja az Oscar-díjas sztár. – Ha Paul Greengrass lesz újra a rendező, megint én játszom Bourne-t!

            Három éve kisebbfajta kavarodás támadt a Bourne Legacy körül, Greengrass ezért döntött úgy, hogy kiszáll belőle. A forgatókönyvíró George Nolfi volt, ő azonban már javában készült első rendezésére, a Sorsügynökségre, ezért Greengrass attól tartott, nem lesz elég energiája a Bourne-sztori kibontására. Damon és Greengrass végül a Zöld zóna elkészítésével vigasztalódott a negyedik Bourne-film helyett, amiből végül Nolfi is kiszállt, és helyette a Gilroy-fivérek, Dan és Tony hozták össze a forgatókönyvet – utóbbi éppen rendezi a filmet.

            (The Bourne Legacy – hazai bemutató: 2012. szeptember)

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr583311940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása