Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Máris megvették az In the Dust még meg nem jelent képregény jogait

2011.10.19. 11:53 koimbra 3 komment

Még meg sem jelenet az In the Dust 165 oldalas képregény, de Stephen L'Heureux máris lecsapott megfilmesítési jogokra. A Top Cow képregénykiadótól Matt Hawkins és Marc Silvestri producerként álltak be a tervezet mögé, így ellenőrizni tudják, hogy minden rendben halad-e.

A 30-as években Amerikájában játszódik a cselekmény, néhány középnyugati kisvárosra rejtélyes homokvihar csap le, aminek következtében pár családnak nyoma vész. Egy szövetségi ügynököt küldenek az esetek kivizsgálására, aki rájön, hogy egy seregnyi vámpír áll a háttérben, a vérszívók következő célpontja Chicago. Az FBI-os kénytelen szövetkezni Al Capone régi bandájával, hogy visszaverjék a támadást.

A forgatókönyvet George Mahaffey, a képregény egyik alkotója írja.
 

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr663314133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.19. 14:37:51

Lehet, hogy nem is lesz olyan rossz, bár valószínűleg a képregényt elolvasom a film megnézése előtt.

Jerryco 2011.10.19. 16:49:49

A filmesek úgy tolják a vámpíros, zombis filmeket, hogy szerintem hamarosan megint átesnek a túloldalra és a nézők elfordulnak tőle, mint történt az Amerikában, amikor a hetvenes évek után nem sikerült igazán nagy durranás western-t forgatniuk.

asz0089 2011.10.20. 10:45:01

@Jerryco: A Nincs bocsánat még belefér? :)
süti beállítások módosítása