Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vita a Tetovált lány hosszáról

2011.10.21. 10:30 BeniMan 4 komment

David Fincher az utolsó simításokat végzi a Tetovált lány remakején, de még nem tudjuk milyen hosszú lesz a film, mivel a rendező és a stúdió más véleményen vannak. Fincher ragaszkodik hozzá hogy egy 3 órásra vágott verzió kerüljön a mozikba, a Sony viszont maximum egy 2 óra 20 perces verziót engedne a filmszínházakba. A helyzet annyira elmérgesedett, hogy a rendező kilátásba helyezte, hogy ha nem az Ő verziója kerül a mozikba, nem hajlandó megrendezni a film folytatását. Stieg Larsson Millenium trilógiájának következő darabja a A lány, aki a tűzzel játszik. A Tetovált lány december 21.-én érkezik a mozikba. 

Végezetül pedig itt egy vírus videó amelyben a film egyik jelenetét nézhetjük meg. 

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543319001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.10.21. 19:56:59

Amíg a rég hamvába holt Cameronnak meg Spielbergnek - és ez még csak két példa - minden megengedett, nehogy már a zseniális Fincherrel b*szakodjon a stúdió!

Dean6 2011.10.21. 20:02:10

Kétlem, hogy 3 órásan megengedi a stúdió,hogy bemutassák. Szerintem úgy vannak vele, lehet nem is lesz sikeres és akkor másik rendező is jó lesz. Azért a stúdió a főnök.

borisz 2011.10.22. 15:56:55

sztem meg rendezzenek egy amerikai szinkront az eredeti filmek alá, oszt' szevasz.

NZ79 2011.10.23. 11:15:58

Fincher nem épp stúdióbarát rendező.
Az Alien 3 kapcsán olyan komoly vitákba bonyolódott, hogy 3 évig csak klippeket és reklámot rendezett.
A Hetedik kapcsán ragaszkodott a komor befejezéshez. A stúdió nem, végül -hál az égnek- Pitt és Freeman is Fincher mellé állt, és azzal fenyegetőztek, hogy levetetik nevüket a film plakátjáról, ha nem Fincher komor befejezése kap teret. Az idő őket igazolta...(nem tudom, igaz-e, de ettől függetlenül állítólag van vmiféle alternatív befejezés..állítólag az még sokkolóbb..)
Harcosok klubja: megint a 20 th century fox stúdió..Rupert Murdoch őrjöngött a fogyasztói társadalom-ellenes film kapcsán..
De hát-többek között-ezért szeretjük Finchert.Azért nem egyszer ő is meghajolt a stúdiók akarata előtt.
Pánikszoba: nem más, mint egy anyagilag sikeres iparosmunka.
Benjamin Button: bár nagy kedvencem, egyértelműen Oscarrra gyártott mozi..
süti beállítások módosítása