Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elwes filmet készít Nixon és Presley találkozásáról

2011.10.24. 15:12 koimbra 1 komment

1970-ben karácsonya előtt történt, hogy Elvis Presley, a rock and roll királya úgy döntött, hogy meglátogatja Richard Nixont. Presley egy hat oldalas levelet írt az elnöknek és egy 45-ös Coltot ajándékozott neki. A találkozó alatt beszélt hazaszeretetéről és a drogokról szintén kifejtette a véleményét, azt szerette volna ha tiszteletbeli ügynökké avatják a kábszer ügyosztálynál.

Erről a találkozóról készít filmet Cary Elwes, aki ezúttal a kamera másik oldalán fog dolgozni. Elwes eleddig még egyetlen filmet sem rendezett, sőt forgatókönyvet sem írt még, de az Elvis and Nixont saját maga veti papírra Joey és Hanala Sagallal, a rendezői teendőket szintén ellátja. Presleyt Eric Bana játszhatja, Nixont pedig Danny Huston kelti életre.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr333326425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.25. 07:33:44

Eric Bana, mint a Király? Na, ne!
Én kedvelem őt (pontosabban jó színész, csak néha meggondolatlanul vállal el szerepeket), de ez a variáció számomra nem hihető.
Kurt Russel anno viszont nagyon jó volt ebben a szerepben! (youtu.be/UBDRgrQwoe8)
süti beállítások módosítása