Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tisztességtelen ajánlat Noyce módra

2011.10.25. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Phillip Noyce a Salt ügynök (Salt) után megfordult a Hunter Killer akció-thriller környékén, hónapokkal később úgy döntött, hogy lepasszolja másnak a lehetőséget,  a Timeless sci-fi tervezet mellett még kitart, de most újabb forgatókönyv került az asztalára.

A The Arrangement egy eladósodott házaspárról szól, akiknek alkalma nyílik arra, hogy rendezzék pénzügyeiket. Ugyanis felbukkan egy tehetős fickó, de csak úgy hajlandó segíteni, ha a feleség vele tölt három napot. Hasonló témát boncolgatott az 1993-ban bemutatott Tisztességtelen ajánlat (Indecent Proposal) is, ahol 1 millió dollárt ajánlott fel a Robert Redford által megformált milliomos, ha Demi Moore karaktere vele tölt egy éjszakát.

Brian Tucker írta a forgatókönyvet,  ami elvileg a közönséget is el fogja gondolkodtatni, hogy vajon mit tennének hasonló helyzetben.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr753328335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása