Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stockwell rendezi a Code Name Geronimot

2011.10.26. 22:16 koimbra 1 komment

Várható volt? Persze. Oszama Bin Laden kiiktatása után hirtelenjében kapunk egy nagy adag Navy Seal-es akciót. A felhajtás csak jót tett az Act of Valor akciófilmnek, 2012-ben pedig Kathryn Bigelow jelentkezik egy hasonló produkcióval, de abban már Bin Laden lesz a fő célpont. A Voltage Pictures John Stockwellre bízta a Code Name Geronimo thrillert, aminek a forgatását januárban szeretnék elkezdeni. A forgatókönyvet Kendall Lampkin vetette papírra

Konkrétan arra a bizonyos kommandós egységre fókuszálnak, akiket megbíznak Bin Laden elfogásával/megölésével. A csapat tagjai kezdetben még nem tudják, hogy mi a feladat, a feszültség egyre növekszik a tagok között, majd kiderül a célszemély igazi neve.

Stockwell nevéhez fűződik a Sorsdöntő nyár (Blue Crush,  A tenger vadjai (Into the Blue) és Végzetes kitörő (Turistas) horror, idén Halle Berryt löki cápák közé a Dark Tide-ban.

Címkék: miújság code name geronimo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr643332434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.10.26. 23:50:58

a Tenger Vadja-t nagyon kedvelem a rendezőtől, aki egyébként még a Top Gunban színészkedett anno :-)
süti beállítások módosítása