Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Kémkölykök és az idő

2011.10.27. 17:44 koimbra 1 komment

Sci-fi, horror és Lars von Trier.

A dolog (The Thing): John Carpenter klasszikus horrorjának az előzményeit taglalja az alkotás, a norvég bázison történt eseményeket láthatjuk. Azaz kiderül, hogy miképp bukkantak rá az idegen űrhajóra és a földönkívüli életforma hogyan okozott káoszt a tagok között.

 

Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (Spy Kids: All the Time in the World in 4D): Robert Rodriguez összehozta a negyedik kémkölykös kalandot, amiben hőseinknek egy világuralomra törő gonosszal kell leszámolniuk. Elvileg egy új trilógia nyitó filmje a 4D-vel megspékelt produkció.

 

Melankólia (Melancholia): Lars von Trier drámájában egy esküvőbe csöppenünk bele és egy kisbolygó is a Föld felé tart. A főbb szerepekben Kiefer Sutherland, Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg és Udo Kier látható.

 

Lopott idő (In Time) Andrew Niccol költséges sci-fije egy olyan jövőt mutat be, ahol az emberek csak 25 éves korukig öregednek, ezt követően meg kell dolgozniuk azért, hogy több időhöz jussanak, ami egyben fizetőeszköz is.

 

A guardista (The Guard): John Michael McDonagh filmje egy ír faluban játszódik, ahol egy gyilkosság után felbukkan egy FBI nyomozó, a helyi rendőrőrmesternek együtt kellene működnie vele.

 


Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr383334434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.28. 15:09:03

A Melankóliára holnap megyek. De jó lesz! Hónapok óta várom már. A Lopott idő is érdekel.
süti beállítások módosítása