Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scorsesere hozhatja el Jo Nesbø regényhősét a vásznakra

2011.10.27. 11:03 koimbra 2 komment

Jo Nesbø a norvég krimi irodalom elismert alakja, egyik regényhőse, Harry Hole már kilenc könyvben oldott meg érdekes és rafinált eseteket. A Working Title a hetedik rész megfilmesítési jogaira csapott le, a Hóembert úgy tűnik, hogy Martin Scorsese fogja dirigálni. Ne lepődjön meg senki, ha hamarosan Leonardo DiCaprio neve fog felmerülni főszereplőnek. Matthew Michael Carnahan, a World War Z és A dolgok állása (State of Play) írója hegyezheti ceruzáját, ugyanis a forgatókönyvet neki kell lekörmölnie.

Harry Hole, az oslói rendőrség különc főtisztje az ősz elején névtelen levelet kap, Hóember aláírással. Amint lehull az első hó, titokzatos eltűnések, bestiális gyilkosságok sora kezdődik a norvég fővárosban. Az áldozatok egytől-egyig családos nők, s az esetek riasztó hasonlóságot mutatnak évekkel ezelőtti eltűnési ügyekkel. A rendőrség sorozatgyilkosra gyanakszik, ugyanis az elkövető különös nyomot hagy maga után: egy-egy hóember őrzi a tetthelyeket.(libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr673333391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpotLamp 2011.10.27. 12:56:22

Nagyon jó hír. Nemrég fejeztem be a hóembert. Régen olvastam ilyen jó krimit. A folytatást a Leopard-ot most olvasom. Letehetetlen mindkét könyv. Nagyon örülök annak hogy megfilmesítik.

mr.roper 2011.10.27. 22:34:36

Scorsese miatt várós, nem a story miatt...:-))
süti beállítások módosítása