Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Walker a District 13 remake-jében

2011.10.27. 11:24 koimbra 5 komment

Úgy látszik Luc Bessonnak nincs jobb dolga, minthogy saját filmjét remake-elje. Elővette a District 13 - A bűnös negyed akciófilm forgatókönyvét, majd Robert Mark Kamennel átírta. A történések nem Franciaországban, hanem Amerikában fognak zajlani, méghozzá valószínűleg Chicagoban.

Paul Walker alakíthatja a beépülés és a küzdősportok mesterét,  ezúttal az a feladat hárul rá, hogy kapjon el egy drogdílert, aki ellopott egy tömegpusztító fegyvert és elrejtette a fallal körülvett gettóban. Walker karaktere kénytelen szövetségre lépni Linoval, ő ugyanis sokkal jobban ismeri a környéket.

Lino-t David Belle játszhatja, az úriember az eredeti filmben is főszereplő volt. Habár Lino szerepére többen is jelentkeztek Besson kikötötte, hogy azt csakis Belle alakíthatja. Egyelőre nincs rendezője a filmnek, de biztos, hogy valaki a Besson istállóból kapja a feladatot. Esetleg Gérard Krawczyk vagy Olivier Megaton?

Az eredeti film előzetese

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr533333438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.10.27. 13:56:35

Sok értelme van... Nem volt annyira rossz a francia sem. Paul Walker mint a küzdősportok mestere.. aham :)

Gobiakos 2011.10.27. 15:53:26

Ebben csak én nem látok logikát? Besson bácsinak ennyire elfogyott a pénze? Meg amúgy sem hiszem, hogy vevők lesznek erre az emberek... Az első kibekúrt jó volt, a második már kissé döcögős lett, de egy olyan remake, amiben ráadásul az eredeti film főszereplője a főszereplő... Pff! Félreértés ne essék, imádom David Belle-t, mind színészként, mint kaszkadőr instruktorként, de ez így erősen vicc katergória.

pvissza 2011.10.27. 16:02:40

egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tudnak újat/eredetit kitalálni vmi jó regényt elővenni, vagy mit tudom én a pénzes filmesek :((((
nézegetem folyamatosan milyen filmek jönnek, de 1%-uk ha várós :((( amit meg várok kiderül, hogy szar, elkúrt, ötlettelen...
nagyon gáz, és egyre rosszabb :(

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.27. 16:34:49

@pvissza: sajnos ez a helyzet, egyszerűen nincs ötlet a tengerentúlon. :S

Sanosuke 2011.10.27. 17:51:32

én úgy látom hogy a 80-90-es évek óta egyre több filmet készítenek hálivúdban, ennyi szuperprodukció sem volt mint az utolsó 10-15 évben.
sorozatok terén is sokkal többet csinálnak mint anno, és nem tudod melyiket kezdd el nézni.
süti beállítások módosítása