Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kinnaman lehet Lancelot

2011.10.29. 13:35 koimbra Szólj hozzá!

A Warner falai között két Excalibur történet formálódott lassan, nagyon lassan, aztán jött David Dobkin, akinek az Arthur & Lancelot forgatókönyve annyira megtetszett a fejeseknek, hogy azonnal jégre tette a másik két projektet, gyorsan leszurkoltak 2 millió dollárt Dobkin markába, majd kitűzték a bemutatót 2013 március 15-re.

Kit Harington és Joel Kinnaman neve keringett a produkció körül, végül utóbbi orra alá tolták oda a szerződést, a színész Lancelot bőrébe bújhat bele. Kinnaman jövőre a Safe House-ban tűnik fel Ryan Reynolds és Denzel Washington oldalán, télen pedig egy alien invázióval néz szembe A legsötétebb órában és a Killing sorozatban is láthattuk. Nem rossz kezdés, nem?

Címkék: miújság arthur and lancelot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263337856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása