Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cage helyett De Niro megy Travolta ellen a Killing Seasonben

2011.10.30. 16:01 koimbra 5 komment

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a 90-es évek egyik legjobb akciófilmje az Ál/Arc volt, Nicolas Cage és John Travolta játékára sem lehetett panasz. Márciusban derült ki, hogy a két színész ismét egy filmben játszhatnak és megint ellenfelek lesznek, a rendezői teendőket pedig John McTiernan fogja ellátni.

Azonban Cage úgy döntött, hogy mégsem vállalja be a filmet, ami érdekes, már csak azért is, mert úgy tűnik, hogy gyakorlatilag minden forgatókönyv tetszik neki, ami az asztalára kerül. Semmi baj, hiszen helyére Robert De Niro lépett. A problémát inkább az jelentheti, hogy McTiernan helyett Mark Steven Johnson, a Minden kút Rómába vezet (When in Rome) és A szellemlovas (Ghost Rider) alkotója fogja levezényelni az akciófilmet. Egyúttal a produkció címe is átesett némi változtatáson, eredetileg Shrapnel névre hallgatott, ezt keresztelték át Killing Seasonre. Januárban indul a forgatás.

A történet két háborús veteránról, egy szerből és egy amerikairól szól, akik részt vettek a boszniai csatározásokban. Az amerikai egy erdőbeli vadászat során súlyosan megsebesíti a szerbet, majd magára hagyja. Azonban a férfi túléli az esetet és bosszút akar állni. Meg is leli az amerikait, aki éppen faházikóban éldegél, próbálja elfelejteni a háború borzalmait. Egy kegyetlen és halálos macska-egér játszma veszi kezdetét.

Címkék: miújság akcióhír killing season

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr463340430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.10.30. 17:02:31

100% jó döntés. Lehet végre egy De Nirós jó film...

Rolee83 2011.10.30. 22:51:46

A történet tetszik, bár Cage-nek jobban örültem volna, azért De Niro-ra sem lehet panaszunk!

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.31. 09:42:02

Jobb lesz De Niroval szerintem. A rendezővel sincs bajom, a Szellemlovast szeretem.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.31. 11:50:11

nem ítélem el előre a filmet, majd megsasolom, és még lehet tetszeni is fog. :D

Globetrotter2014 2011.10.31. 15:16:24

mctierman? valakinek mégis beugrott a rollerball, és kirakták?

A sztori elég gáz, nem RdN szintje, kezdi alább adni az öreg...
süti beállítások módosítása