Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Átírják a Logan futása remake forgatókönyvét

2011.10.31. 20:42 koimbra 1 komment

Évek óta beszélnek a Logan futása (Logan's Run) remake-ről, Joel Silver producer eléggé kitartó, nem úgy, mint a rendezők. James McTeigue és Bryan Singer után Carl Erik Rinsch vezényelhette volna le a filmet, jelenleg Nicolas Winding Refn kezében van a gyeplő, ő szerződtette le Ryan Goslingot a főszerepre.

A forgatás jövő tavasszal indulna, de a szkript környékén még mindig nem stimmel valami. Alex Garland, a Napfény (Sunshine) írója szállította le az első vázlatot, majd Will Beall dolgozhatott a forgatókönyvön, most Andrew Baldwint kérték fel, hogy hozza ki a legjobbat a Logan futásából. Baldwin nevére 2008-ban figyeltek fel, amikor a The West is Dead írását mindenki körülrajongta, de még mindig nem faragtak belőle filmet, ugyanígy járt a Red Asphalt is.

Az eredeti film tartalma: A háború, a túlnépesedés és a környezetszennyezés túlélői hatalmas bunkervárosban élnek a huszonharmadik században, tökéletesen elzárva a külvilágtól. A rendszernek van egy szépséghibája: harmincéves korban halálos tánc vet véget a földi létnek. A körtánc elől egyre többen próbálnak megszökni, melyben egy titkos szervezet segít nekik. Francis és Logan olyan rendőri egységnél dolgozik, melynek feladata a szökevények felkutatása. Logan beleszeret a szervezet egyik tagjába, a csinos Jessicába. Elhatározzák, hogy ők is megszöknek ebből a világból.  (port.hu)

 

Címkék: remake logan futása

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263343423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.31. 22:55:36

Én olvastam a könyvet is, hát az köszönő viszonyban sincs a Michael York-os filmmel... viszont ez utóbbi elég érdekes mű - ma már nevetségesnek ható díszletekkel.
Az új változat sokkal rosszabb nem lehet:P
süti beállítások módosítása