Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Black szerint Mandarin csak egy rassziszta karikatúra

2011.10.31. 20:29 koimbra 4 komment

Vasember egyik legismertebb nemezise Mandarin volt a képregényekben, pletyka szinten felmerült egy ideje, hogy esetleg a filmfolytatásban felbukkanna. A következő részt Shane Black fogja dirigálni, a Long Beach Comic-Conon a rendező arról beszélt, hogy szerinte a képregényhősnek egyetlen igazán jó ellenfele sem volt. A közönség soraiból valaki szóba hozta Mandarint, amire Black úgy reagált, hogy ez a karakater csak egy rasszista karikatúra, tehát biztosak lehetünk benne, hogy nem vele fog meggyűlni a világbéke privatizálójának a baja.

Black azt is elmondta, hogy a Vasember 3-nak nem lesz sok köze A bosszúállókhoz, azaz nem fog bemutatni újabb hősöket, azt szeretné, ha ez a rész csakis kifejezetten Tony Starkra koncentrálna. Hozzátette, hogy reméli, hogy Jon Favreau-nak lesz kedve eljátszani Happy Hogant.

Címkék: vasember miújság sequel vasember 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr783343380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.10.31. 22:35:38

Jó hozzáállás. A gyenge elemeket kiirtja, nem is foglalkozik hatszáz a főhőshöz csak lazább szállal kapcsolódó dologgal. A Vasember legyen Vasember. Ez nagyon erősen hiányzott a második részből.

Buchek8 2011.11.01. 00:35:04

Csak nehogy ez rossz irányba menjen el...

NZ79 2011.11.01. 10:19:09

Shane Black egytől egyig remek(de legalábbis jó)forgatókönyveket írt, pörgős párbeszédekkel, akciókkal. Szerintem csak jó irányba viheti a filmet...(mondjuk érdekes lenn egy kisebb szerep..mondjuk Mel Gibsonnak..így Rourke és Bridges után..Downey jr amúgy is kiállt érte.)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.11.01. 10:59:19

Az nem is baj, hogy csak róla szól a saját filmje.
süti beállítások módosítása