Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eddie Murphy űrlényes vígjátékot ír

2011.10.31. 12:15 koimbra 4 komment

A Hogyan lopjunk felhőkarcolót? (Tower Heist) eredetileg egy amolyan afro-amerikai Ocean's Eleven lett volna, Eddie Murphy, Dave Chappelle Chris Rock, Tracy Morgan, Martin Lawrence játszották volna a főszerepeket. Azonban ők szépen lassan elhagyták a fedélzetet, Ben Stiller képbe kerülésével viszont újra elővették a projektet, Murphyt visszaédesgették és elkészülhetett a film, amely már nem olyan lett, mint ahogy azt elsőnek elképzelték.

Murphy nem mondott le róla, hogy Morgant, Rockot és a többieket összeterelje egy vígjáték kedvéért. A komikus és a jövő évi Oscar show leendő házigazdája a Rolling Stone magazinnak árulta el, hogy már van is egy igen jó ötlete, ami tuti, hogy érdekelné a többieket, javában írja a forgatókönyvet. A történet a főhősöket elrabolnák az ufók, ami sok vicces pillanatot eredményezne.

Murphy, Rock, de éppen Lawrence is képes másfél órán át folyamatosan beszélni, szóval képesek lesznek-e arra, hogy jó ütemben adagolják a poénokat vagy egymás szavába vágva hadarják mondanivalójukat? A másik dolog, hogy Murphy utoljára a Norbit forgatókönyvét írta, ami tudjuk milyen lett.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403342204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nezezon12 2011.10.31. 16:15:28

Kezdem azt hinni,hogy Eddie Murphy is egy űrlény.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.31. 18:45:20

Jó arc ez az ember, én bízok benne.:-)

asz0089 2011.10.31. 20:24:42

Minden Eddie Murphy nevét felhozó hír, számomra egyenlő a katasztrófával. Mikor hagyja abba? Nem akarom 20 év múlva, hogy az Eddie Murphy kóser filmjeivel tömjék a népek fejét, mint most Bud Spencerrel.

NZ79 2011.11.01. 10:13:47

Azért döbbenetes amit ez a fickó művel.
A 80-as években olyan emlékezetes akciófilmekkel és vígjátékokkal indított, mint A Beverly Hills-i Zsaru,vagy az általam jobban kultivált 48 óra...afro-amerikaiként és viszonylag és még 30 éves kora előtt bekerült a legjobban fizetett színészek klubjába...aztán..azóta szinte semmi értékelhető. A dzsentlamenus(ha jól írom) még szórakoztató volt,és az Amerikába jöttem is..azóta döbbentes színvonal zuhanáson ment át, többször elhasalt a kasszáknál, ennek ellenére még mindig 15 millát kap egy főszerepért.Bíztam egy estlges Beverly Hills 4-ben,esetleg egy keményebb, de humoros akciófilm jelentené a megoldást.
A Tower Heist, ha megnézem inkább Stiller miatt...
süti beállítások módosítása