Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paxton rendezi a Kung Fu sorozat filmverzióját

2011.11.01. 12:18 koimbra 2 komment

Bill Paxtonra hárul a feladat, hogy megrendezze a 70-es évek egyik közkedvelt sorozatának, a Kung Fu-nak a filmváltozatát. A forgatókönyvet John McLaughlin írja és a forgatás jövő nyáron veszi kezdetét Kínában.

A sorozat főszereplője David Carradine volt, a színész egy shaolin szerzetest játszott, aki Amerikában keresi féltestvérét. Kalandjai során sok sok embert húz ki pácból és kung fu tudására is nagy szüksége van. Habár 1975-ben véget ért a széria 1993-ban újabb évaddal jelentkeztek, ebben is Carradine volt a főhős. Ő sajnos már nem játszhat a mozis változatban, mivel 2009-ben elhunyt.

Paxton leginkább színészként ténykedik, de volt rá példa, hogy beállt a kamera másik oldalára. Neki köszönhető az Isten haragja (Fraility) és A golfbajnok (The Greatest Game Ever Played).

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123344622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.11.02. 09:25:52

Én úgy tudtam, hogy volt egy film, a Kung-fu, amelyben Cain tényleg a féltestvérét kereste, a sorozatban pedig a fiát kereste.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.11.02. 10:51:02

@L'Angelus: A féltestvérét kereste a sorozatban. A wikipedián ezt írják: ....he seeks his half-brother, Danny Caine.
süti beállítások módosítása