Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ratner Eichmann nyomában

2011.11.01. 20:48 koimbra 1 komment

Brett Ratner hamarosan a Hogyan lopjuk felhőkarcolót? (Tower Heist) filmmel jelentkezik, nagyjából ráér, hiszen a Beverly Hills-i zsaru (Beverly Hills Cop) negyedik részéből nem lesz semmi és a Csúcsformában (Rush Hour) sem folytatódik. A rendező komolyabb vizekre evez, ugyanis meg fogja csinálni a Hunting Eichmann thrillert, A forgatókönyvet Ann Peacock, a The Killing Room írója veti papírra.

A megtörtént eseményeken alapuló történetben izraeli ügynökök szivárognak be Argentínába, hogy kézre kerítsék Adolf Eichmann náci tisztet, akit sokszor a Führer fő hóhérjaként emlegetnek.

Ratnerre inkább a könnyed akciófilmek és thrillerek jellemzőek, rendezőként egyszer tévedt más területre, a Vörös sárkány (Red Dragon) miatt tett kivételt.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr563345976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatal Error! System Halted! 2011.11.02. 09:05:17

Már készült belőle egy TV film Robert Duvall főszereplésével 96-ban.
www.imdb.com/title/tt0116975/
süti beállítások módosítása