Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Seyfried a Lovelace életrajzi filmben

2011.11.02. 10:47 koimbra 1 komment

Linda Lovelace valamiért ismét nagyon népszerű lett filmes körökben, egyszerre két projekt is készül az egykori pornósról. Az Infernoban Lindsay Lohan formálhatta volna meg a főszereplőt, majd lepasszolta a lehetőséget Malin Akermannak. A másik tervezetben Kate Hudson alakíthatta volna a Mély torok sztárját, de terhessége miatt kilépett, majd Olivia Wilde jött szóba, a befutó Amanda Seyfried lett. James Franco szintén elballagott, Peter Sarsgaard léphetett a helyére. 

A Lovelace címre keresztelt film forgatókönyvét M. Merritt Johnson írja Eric Danville regényéből, a rendezői teendőket Rob Epstein és Jeffrey Friedman látják el  Sarsgaard alakítja Chuck Traynort, Lovelace férjét. Traynor erőszakkal kényszerítette nejét prostitúcióra és pornózásra. Később Lovelace-nek sikerült elválni tőle és ettől kezdve a pornográfia ellen küzdött.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63347140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.02. 16:04:48

Seyfried gyönyrű, és egyben tehetséges színésznő, várom a filmet.
süti beállítások módosítása