Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két kép Az elátkozott város remake-ből

2011.11.03. 11:07 koimbra 1 komment

Nicolas Winding Refn Az elátkozott várossal (Pusher) robbant be a köztudatba, két folytatást is csinált hozzá. Mondanom sem kell, hogy jön a remake, amelyet Luis Prieto dirigál. Szóval egy dán rendező első művéből egy spanyol filmes készít angol nyelvű remake-et.

Frank Londonban drogdílerként ténykedik, a rossz szerencsének és rossz döntései miatt nagyobb adósságot halmoz fel, szórakozással teli élete egy csapásra a feje tetejére áll. Barátai hátat fordítanak neki, senki nem tart ki mellette és sehol sem tudja meghúzni magát.

Az alábbi két képen Richard Coyle és Agyness Deyn látható.

"Az Elátkozott város indította el karrierem, a Prieto rendezésében készülő produkció egy izgalmas vállalkozás lesz. Ez egy magával ragadó elbeszélés  klasszikus történettel, amiben erős karaktereket ismerhetünk meg. Az, hogy a saját figuráimat, Franket és Tonyt a világ egyik legváltozatosabb és legszínesebb városába, Londonban látom viszont olyan lehetőséget biztosított, amelyet nem hagyhattam ki." - mondta Refn

Címkék: remake képben pusher

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr253350020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.03. 12:38:25

A eredeti filmek régóta tervben vannak. Látatlanban is biztosra veszem, hogy mesterművek. Erre a remake dologra meg inkább nem is mondok már semmit.
süti beállítások módosítása