Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Monaghan a szexfüggő FBI ügynök

2011.11.03. 20:49 koimbra Szólj hozzá!

Michelle Monaghan sajnos csak mellékszerepekben tündökölhetett, esetleg  A boldogító talán (Made of Honor) romantikus filmben játszhatott főszerepet, de abban esetleg egyetértünk, hogy ennél mindenképpen több esélyt érdemelne. Megadatott számára az alkalom, a Fast Flash to Bang Time thrillerben egy FBI ügynököt formálhat meg, aki társával egy gyilkos és egy gyerekrabló után nyomoz. A gond csak az, hogy mindkét ügynök komoly problémákkal küszködik, Monaghan karaktere szexfüggő, társa pedig drogos.

W. Peter Iliff tollából származik a forgatókönyv és a rendezői székbe is belehuppan. Az úriember eddig csak egy filmet dirigált, a Rites of Passage bemutatója még várat magára, írás terén már jobban teljesített. Nevéhez fűződik a Holtpont (Point Break) és a Férfias játékok (Patriot Games), de tény, hogy ebben az évtizedben nem dolgozta halálra magát. A forgatás Las Vegasban fog zajlani jövő év tavaszán.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr363351504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása