Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Legendary vette meg a Spectral forgatókönyvet

2011.11.04. 14:01 koimbra 1 komment

A Legendary szép summát szurkolt le Ian Fried kezébe a Spectral forgatókönyvéért, amit egy sokkal komorabb és komolyabb Szellemirtók-szerű projektként írtak körül. Adva van egy speciális egység, amelynek tagjait a természetfeletti, ártó szándékú lények ellen képezték ki. A csapatot azért hozzák létre, mert Manhattant ellepték a kísértetek és rájuk hárul a feladat, hogy leszámoljanak velük.

Fried olyan prezentációt dobott össze, amelyek más filmekből lettek kivágva és összeollózva, a meghallgatáson mutatta be, hogy milyen vizuális stílusban és megközelítésben képzeli el a filmet. Előadása lenyűgözte a Legendary vezetőit.

Fried tavaly tette le az asztalra a The Ever After Murderst, amiben Hüvelyk Matyi és Piroska nyomoz egy gyilkossági ügyben. Nyáron a Gaslight szkriptjével rukkolt elő, a történetben Florance Nightingale és Hasfelmetsző Jack is felbukkan.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr933353365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.11.04. 15:52:35

:) Egy jó kísértetes film mindig jól jön. :)
süti beállítások módosítása