Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül Stephen King A két Rose regényéből

2011.11.08. 19:51 koimbra Szólj hozzá!

A Palomar Pictures bejelentette, hogy megszerezte Stephen King regényének, A két Rose-nak (Rose Madder) a megfilmesítési jogait, a cég berkein belül készült a Válogatott gyilkosok (Killer Elite) és a Testvérek (Brothers) is. Egyelőre nem tették közzé, hogy kit szeretnének a rendezői székbe, de annyi biztos, hogy másfél éven belül hozzálátnak.

Az 1995-ben kiadott  könyvet  Naomi Sheridan, Jim Sheridan lánya adaptálhatja. A hölgynek eddig egyetlen forgatókönyvhöz volt köze, édesapjával és nővérével vetették papírra az Amerikában (In America drámát), azóta nem lehetett hallani róla semmit.

Tizennégy éve él Rose Daniels pokoli házasságban, amikor egy szép napon betelik a pohár: megelégeli a férjétől elszenvedett testi-lelki gyötrelmeket, s csapot-papot hátrahagyva egy távoli városba menekül. Barátok segítik, munkát is talál, úgy tűnik, élete normáluis kerékvágásba jut. Ám Norman Danielst, a brutális zsarut nem olyan fából faragták, hogy ölbe tett kézzel hagyja megszökni az ő kis asszonykáját. Utána ered hát, s nem válogat a módszerekben… Vajon sikerül-e Rosie-nak megtalálnia a boldogságot, a nyugalmat. Vajon utoléri-e a dúvad férj az ő „futórózsáját”? És kicsoda Rose Madder, a titokzatos másik Rose, Rosie nem e világból való segítőtársa? (libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr873364247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása