Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Phoenix Wright: Ace Attorney előzetes

2011.11.08. 12:28 koimbra 1 komment

Japánban nagyobb népszerűségnek örvend a Phoenix Wright: Ace Attorney számítógépes játék, ami több részt is megélt. Ebben egy ügyvédet kellett irányítani, különféle bűncselekményeket megoldani, nyomozgatni és a tárgyalóteremben lehengerelni a bírót. Takashi Miike vetette bele magát a filmadaptációba, Hiroki Narimiya játszhatta el a címszereplő ászügyvédet, Mirei Kiritani pedig Maya Feyt kelti életre.

A produkció 2012 februárjában kerül a mozikba Japánban, magyar bemutató még nincs, félő, hogy nem is lesz. Mikor mutattak be itthon valamit Miike-től? Még DVD-n sem nagyon akarnak érkezni művei.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263363209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zola2000 2012.03.28. 18:31:20

Jó lenne ha a Japán filmek eljutnának errefelé is, de errefelé mindenki csak az idióta amerikai filmeket nézi (tisztelet a kivételnek persze) :(
süti beállítások módosítása