Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rourke kilépett az Erőszakik rendezőjének következő filmjéből

2011.11.08. 21:35 koimbra 8 komment

Mickey Rourke számára sokat jelentett A pankrátor (The Wrestler), hiszen ha a színész jól taktikázik hamvaiból támaszthatta fel karrierjét. Hozott egy-két jó döntést, de e mellett voltak rosszak is, mindenesetre  Martin McDonagh, az Erőszakik (In Bruges) rendezőjének a tervezete, a Seven Psychopaths valószínűleg nagy kritikai visszhangot fog kiváltani. Rourke lett volna az egyik főszereplő, ám úgy tűnik, hogy kilépett.

A színész a Moviefone-nak adott interjút, ahol a soron következő filmje (Immortals) mellett másról is beszéltek, így került szóba McDonagh. Nem éppen diplomatikus módon a rendezőt leköcsögözte, méghozzá azért, mert szerinte túl sokat akart és ezért cserébe keveset kapott volna, szerinte McDonagh elmehet a fenébe és játszadozhat magával.

Colin Farrell egy forgatókönyvírót fog játszani a filmben, aki épp szakmai válságban szenved, nincs ihlete a következő szkriptjéhez. Barátját Sam Rockwell, annak társát Christopher Walken alakítja, szabadidejükben kutyákat lopkodnak, az ebekért váltságdíjat kérnek. Farrell inspiráció híján velük lóg. Egyszer egy pszichopata gengszter (ő lett volna Rourke) kutyusát is eltulajdonítják és elérik, hogy a maffiózó alaposan berágjon rájuk.

Címkék: miújság seven psychopaths

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43364552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.11.08. 22:16:17

Rourke ezt rosszul tette, majd meglátja.

Goddamn90s 2011.11.08. 22:34:19

akkor mehet vissza az Expendables 2 forgatasara:D

Alex Mahone 2011.11.08. 22:47:16

Már eddig is sejtettem, de immáron teljesen biztos vagyok benne, hogy Mickey Rourke gyengeelméjű. Vagy, hogy az ő - és a saját - stílusában fogalmazzam: segg hülye.
Igent mond az Immortalsra, a minden ízében mű/gagyi/vérgáz 300-koppintásra, egy zsenit pedig nyilvánosan leoszt. Ehhez nem fűzök inkább már semmit.

vrango 2011.11.09. 07:20:08

No, igen - ez a szókimondó, őszinte beszéd még szimpatikus is lehetne, de aki nem sokkal ezelőll elvállalt egy első látásra nem neki való, amúgy is gyenge filmben egy szerepet, bezsebelte a lét, jól érezte magát fiatal partnerével, majd a süllyedő hajót elhagyva, kezeit mosva savazta a produkciót (Passion play, vagy mi volt a címe)...
Szóval, Rourke csak ne ossza az észt!
(Persze, lehet, hogy ez valami tudatos "felszínen maradási" technika nála: folyamatosan az újságokban lenni, mindegy milyen színben...)

vrango 2011.11.09. 07:22:09

@Alex Mahone: Láttad már az Immortalst? Nem biztos, hogy olyan gáz (sőt...) - ráadásul Tarsemnek kisujjból jönnek azok a nagystílű manírok, amelyekkel a 300 is operált, szóval nem nevezném kapásból lenyúlásnak...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.11.09. 10:21:59

Rourke ha így folytatja visszasüllyed a B kategóriába. Nemrég asszem a Marvelnek is beszólt a Vasember 2 kapcsán, de már nem tudom, hogy mit. De McDonagh biztos ki tudta volna belőle hozni a maximumot, újból éltető kritikák lepték volna el. De mit tudott felmtuatni az utóbbi időben? Passion Play, ehh, a 13 remake, áhh, A hajsza sem volt jó. Az Expendables 2-be már be se került (ismét keveset kapott volna, ezért kiszállt).

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2011.11.09. 11:31:58

@koimbra: Rourkeot, mint színészt rohadtul kedvelem, a Pankrátor nálam 2009 filmje volt. De sajnos tényleg egyre jobban meghülyül és ismét addig baszakszik mindenkivel, amíg már senki sem fog szerepet kínálni neki (vagy csak valami legalja B-kategóriás fost, ő meg elvállalja, hogy megéljen).

Alex Mahone 2011.11.09. 14:24:22

@vrango: én meg kapásból lenyúlásnak nevezném. Tarsem vizuális stílusa egyedi, de ez még bőven nem elég egy jó filmhez (lásd: Zuhanás). Fessen, vagy tanuljon meg jó forgatókönyvet írni.
süti beállítások módosítása