Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anil Kapoor az indiai Jack Bauer

2011.11.09. 20:41 koimbra 1 komment

Anil Kapoor lesz az indiai Jack Bauer. Nem csak képletesen értem, azaz nem csak egy különleges terroristaelhárító lesz, hanem maga A terroristaelhárító, nem egy Bauerhez hasonló figurát formál meg, hanem magát Jack Bauert fogja megtestesíteni.  Az indiaiak ugyanis elkészítik a saját 24 sorozatukat és Kapoor lesz a producere és a főszereplője. A dolog érdekessége, hogy a színész még játszott is a széria nyolcadik évadában.

Kapoor, aki látható volt a Gettó milliomos (Slumdog Millionaire) több Oscarra jelölt nagy sikerű drámában már meg is egyezett a 20th Century Fox Tv Distributionnal, az első évad forgatása 2012-ben veszi kezdetét. "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy eljátszhatom Jack Bauert. Kiefer olyan ikonikus karaktert teremtett, amely arra ösztönzött hogy a franchise-t elvigyem Indiába." - mondta Kapoor. Jó huszonnégyórázást.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813366753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása