Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ratner nem szervezi tovább a következő Oscar show-t

2011.11.09. 11:29 koimbra 5 komment

Brett Ratner és az Oscar? Két esetben lehetett elképzelni, hogy egy cikkben szerepel a rendező neve és a szobrocska: vagy egy életműdíj vagy esetleg úgy, hogy a show producere lesz Ratner. Néhány hónapja már tudni lehetett, hogy Ratner lehet a ceremónia producere, azonban nemrég meggondolatlanul olyan kijelentést tett, ami felbőszített néhány embert.

Történt ugyanis, hogy a Hogyan lopjunk felhőkarcolót egyik vetítése után az egyik kérdésre a következőt mondta: "A próbák melegeknek valók." Ezért később elnézést kért, az Akadémiának ugyan nem tetszett kijelentése, de (állítólagÖ nem gondoltak rá, hogy leváltsák. Hogy a színfalak mögött mi zajlott most még nem tudni, de Ratner úgy döntött, hogy lemond az Oscar-gála szervezéséről.

Tom Sherak, az Akadémia elnöke szerint Ratner helyesen cselekedett, a szavaknak ugyanis nagy erővel bírnak és a kijelentéseknek vannak következményei. Ugyanakkor hozzátette, hogy szerinte a rendező jó ember.

Eddie Murphy, mint a show házigazdája továbbra is a fedélzeten tartózkodik, bár könnyen előfordulhat, hogy az új producer kiteszi a szűrét.

UPDATE: Murphy is lelépett, Tom Sherak megérti döntését és minden jót kíván a színésznek.

Címkék: oscar miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr283365513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2011.11.09. 16:55:36

Nevetséges. Lassan már semmit nem lehet mondani, mert úgyis lesznek olyan csoportok, akik sértve érzik majd magukat.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.11.09. 20:20:44

Nem tartott sokáig: Murphy is vette a batyuját.

Attila1234 2011.11.10. 08:54:47

USA, a szólásszabadság hazája. Na hiszen.

asz0089 2011.11.10. 09:14:33

Azt mondta, hogy a próbák buziknak valók. A fags szót használta. Szóval nagyon helyes, hogy szépen vették a kalapjukat. Nem tartozik a szólásszabadsághoz kisebbségek sértegetése.

verhold 2011.11.10. 14:53:15

ez továbbra is óriási álszent dolog, hogy egyesek kiakadnak valamin, ami nem is rájuk vonatkozik, arról nem is beszélve, hogy szólás szabadság van, vagy a mi a fene... egyetlen elszólás miatt már meg kell kövezni embereket ebben a világban? szánalmas....
süti beállítások módosítása