Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kalandférgek 3 rendezője vezényelheti le a Family Getawayt

2011.11.10. 21:16 koimbra Szólj hozzá!

Mivel Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg az Amerikai pite negyedik mozifilmmel voltak elfoglalva, így a Kalandférgek harmadik részének a rendezői székét Todd Strauss-Schulson alá tolták be. Harold és Kumar harmadik kalandja nem nyitott a kasszáknál valami fényesen, de a nézők kedvelték és a stúdiónak is tetszhetett a vígjáték, mivel Strauss-Schulson újabb feladatot kapott: ledirigálhatja a Family Getaway filmet.

Egy család rájön arra, hogy bérgyilkos felmenőkkel rendelkeznek, majd felbukkan a színen egy rivális gyilkos, kénytelen menekülni, bepattannak a kocsiba és tövig nyomják a gázpedált. Az alkotás nem egy komoly akciófilm lesz,  hasonló hangvételre kell számítani, mint a Kalandférgek esetében.

A forgatókönyvet Jeremiah Friedman és Nick Palmer tették le az asztalra, Nick Kasdan  ügyködött rajta, mikor még úgy volt, hogy ő rendezi a filmet

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163369399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása