Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Thousand Words előzetes - Murphy ezer szava

2011.11.10. 20:53 koimbra 3 komment

Eddie Murphytől megszokhattuk, hogy ömlenek belőle a mondatok, be nem áll a szája. Ám az A Thousand Words vígjátékban rájön, hogy már csak ezer szót ejthet ki, amint ez bekövetkezik elhalálozik. Úgy kell megértetnie magát az emberekkel, a családjával, a munkahelyén, hogy nem szól egy árva szót se.

A dolog hátulütője, hogy Brian Robbins dirigálta a produkciót, akivel Murphy eddig kétszer dolgozott: az egyik a Norbit volt, a másik Az üresfejű (Meet Dave). Ehhez jön még hozzá, hogy a filmet 2008-ban forgatták, azóta pakolgatják a bemutatót össze-vissza, tehát ennyire jól sikerülhetett. Már úgy látszik, hogy 2012 januárjában beülhet rá, akit érdekel, majd még toltak egy kicsit rajta, méghozzá márciusra. A stúdió úgy volt vele, hogy az Oscar után Murphy úgyis a középpontban lesz, így némileg ingyen reklám lehetne a filmnek, ám kiderült, hogy hiába tették meg ezt a lépést, mert a színész mégsem lesz a ceremónia házigazdája. Nagy pofáraesés.

Címkék: trailer a thousand words vígátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr103369333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jikininki 2011.11.10. 21:40:43

"ezer SZÓT ejthet ki"

Dean6 2011.11.10. 22:37:47

Gondolom a teszt vetítéseken bukott,aztán nem merték bemutatni,de azért a trailer nem rossz :)

Fecniii 2011.11.11. 11:29:48

Pedig a trailer alapján nem tűnik rossznak.
süti beállítások módosítása