Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Halhatatlanok és felhőkarcoló

2011.11.10. 15:01 koimbra 1 komment

Brett Ratner vígjátékkal jelentkezik, Tarsem Singh fantasyval érkezik és akad animáció, dráma is a felhozatalban.

Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist): Egy luxus felhőkarcoló egyik lakója átveri a dolgozókat, akik vissza akarják szerezni pénzüket, ezért elhatározzák, hogy kirabolják. Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck és Tea Leoni látható a főbb szerepekben, rendező Brett Ratner.

Halhatatlanok (Immortals): Hyperion király seregével dúlja végig a falvakat, Epirusz rég eltűnt íját keresi, aminek segítségével legyőzhetetlen lehetne. Thészeusz azonban felveszi a kesztyűt ellene.

 

Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris): Woody Allen legnagyobb sikerét aratta ezzel a filmmel, a Párizsban játszódó történetben többek között Owen Wilson, Rachel McAdams, Adrien Brody , Michael Sheen és Kathy Bates játszik.

 

A halálba táncoltatott lány: Hules Endre drámája, Steve húsz év után tér vissza Magyarországra, testvére ugyanabban a társulatban dolgozik mint régen és elvette Steve régi szerelmét. A testvérek úgy döntenek, hogy utolsó közös sikerüket újra színpadra állítják.

 

Tatsumi: Szingapuri animációs film Eric Khoo-tól, a Be With Me rendezőjétől. Tatsumi Yoshihiro mangaszerző életéről szól a produkció.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63368511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2011.11.19. 20:29:56

Felhőkarcolót megnéztem és furcsa egy film Eddie Murphy jó benne kivételessen de sztem rém kevesset szerepel benne. Ben Stillerről szól az egész és kész. A sok Ferrari lengetés meg sok ha télleg arany akkor jó kis súlya van és ez a cliffhanger-t meghazuttoló mutatványok nem kellenek mint hogy az életbe nem bírta volna el sztem a lift vagy akár a lift homlokzata a súlyát. Mese habbal. Az ocean-s filmeknek több realitás érzékük van ott is van sok mese de messze nem ennyi. Nálam 6 pont.
süti beállítások módosítása