Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Being Flynn előzetes

2011.11.14. 22:24 koimbra 2 komment

Nick Flynn amerikai író és költő memoárjából Paul Weitz írt forgatókönyvet, majd a rendezői feladatokat is ellátta. Ezzel Weitz szakított egy időre a vígjátékokkal (Utódomra ütök) és a szórakoztató alkotásoknak szánt (Rémségek cirkusza) darabokkal és a dráma irányába kanyarodott el, amerre már egyébként is járt régebben (Jó társaság).

A főszerepre Robert De Nirot sikerült megnyerni, a színész egy sikertelen, alkoholista írót formál meg. Paul Dano a fiát játssza, aki a hajléktalan szálláson vállal munkát, itt találkozik apjával. Julianne Moore és Olivia Thirbly is a színészgárdát erősíti, bemutató valamikor 2012-ben.

Címkék: trailer igaz történet könyvből film drámaelőzetes being flynn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr533383527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maya-- 2011.11.14. 22:34:20

minden Robert De Niro-s filmet megnézek, úgyhogy várom :)

Attila1234 2011.11.14. 23:04:08

A történet alapján nem túl sok eredetiségre lehet számítani, de Robert De Niro és Julian Moore miatt feltétlenül meg fogom nézni. Az öreg még mindig hatalmas spíler, és mostanában mintha a másodvirágzását élné. Jöhet!
süti beállítások módosítása