Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Yates készítené a Ki vagy, Doki? mozifilmet

2011.11.14. 20:50 koimbra 4 komment

David Yates, a legutóbbi négy Harry Potter rész rendezője mozifilmet készítene a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) sorozatból. Yates egyelőre a megfelelő forgatókönyvírókat keresi és egyáltalán nem veszi sietősre a tempót, elmondása szerint legalább két vagy három évet rá fognak szánni a szkriptre. Ezen kívül az is biztos, hogy a mozis verzió nem a sorozat folytatása lesz, hanem teljesen máshogy közelítik meg a témát.

A Ki vagy, doki?  egy hosszú ideje műsoron levő, a BBC által készített brit televíziós sci-fi sorozat. A sorozat egy rejtélyes időutazó, a Doktor kalandjairól szól. TARDIS nevű időgépével tett utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret, különféle problémákat megoldva és kalandokba keveredve. (wikipedia)

Mindenesetre Yates nem üldögél a korrekt forgatókönyvre várva, elsőként egy kisebb költségvetésű produkciót dirigálna le, mielőtt újra visszatérne a blockbusterek világába, szintén ő vezényelhetné le a Végítéletet.

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973383047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.11.14. 21:44:01

Hát nem is tudom, Doctor Who-ból filmet csinálni? Szerintem elég öngól lenne, lehetetlen a karaktert egy filmben úgy bemutatni, hogy meg is szerethessük, hiszen emberi érzelmei nem igen vannak, max csak nem szeret magányos lenni, amúgy... Nem hinném, hogy túl nagy sikert fog aratni a rajongók körében sem, ha nem Matt Smith (vagy akkorra már lehet h egy új Doki lesz) fogja alakítani a doktort.

Alex Mahone 2011.11.14. 22:26:00

Azok után, amit a Harry Potterral művelt, inkább le kéne vágni az ujjait és bezárni Arkhamba.

Blaine 2011.11.16. 22:28:50

Hát Doctor Who-ból már van egy film 1996-ból elég felemás anyag.Remélem azért nem akarják Rebootolni a sorozatot a hozzám hasonló keményvonalas rajongók egyként üvöltenének fel.
süti beállítások módosítása