Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A bébisintér újabb előzetese

2011.11.16. 10:49 koimbra 2 komment

David Gordon Green, a Király!  (Your Highness) rendezője vezényelte le A bébisintér (The Sitter) vígjátékot. Brian Gatewood és Alessandro Tanaka tollából származik a forgatókönyv, ők totál újoncnak számítanak, ez az első megmérettetésük.

Jonah Hill játssza a főszerepet, bébiszitterkedést vállal, ám ez nem olyan egyszerű, mint ahogy azt elképzelte. Egyáltalán nem jön ki a felügyeletére bízott gyerkőcökkel, majd bepakolja őket a kocsiba, ez az éjszaka felejtetetlen lesz mindannyiuk számára. Augusztusban mutatták volna be a filmet, azonban a stúdió úgy döntött, hogy inkább decemberre teszi át a premiert.


 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes the sitter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr873386763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatal Error! System Halted! 2011.11.17. 09:24:11

Azért remélem nem lesz annyira szar mint a Király! mert abból fél órát bírtam végigszenvedni, pedig az utolsó film amit kikapcsoltam az a Uwe Boll féle House of the Dead volt (na jó Az 1000 halott háza sem ment...hibáa ezek a "házas" horrorfilmek elég szarok:))

Pedig bírom Francot, meg McBride-ot is hellyel közzel, Ananász Expressz jó is volt, de ezt a varázsló lény kielégítésénél abbahagytam.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.11.17. 10:11:54

@Fatal Error! System Halted!: A trailer alapján az is jónak nézett ki. :)

Ez is annak tűnik, s mivel teljesen más tészta a fantasy, lehet reménykedni.
süti beállítások módosítása