Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eric Roth írja át a Kleopátrát

2011.11.16. 10:27 koimbra Szólj hozzá!

Vajon mikor lesz valami az újabb Kleopátra filmből? James Cameron alig melegítette fel a rendezői széket máris lepasszolta Paul Greengrassnak, aki némi idő elteltével felállt és távozott. David Fincher vehette át a stafétabotot, majd mégis hátat fordított a projektnek, azonban úgy tűnik, hogy visszatért a fedélzetre.

Brian Helgeland írta a forgatókönyvet, ezt dolgozza át Eric Roth. A Sony egyelőre nem erősítette meg a hírt, de a Variety forrásaira hivatkozva azt mondja, hogy hamarosan a stúdió is bejelenti Roth közreműködését. Az író és a rendező ismeri egymást a Benjamin Button különös életén (The Curious Case of Benjamin Button) munkálkodtak közösen.

Angelina Jolie még mindig érdekelt a filmben, a kezdetektől fogva úgy volt, hogy ő formálhatja meg Kleopátrát. Bár még ő is távozhat, ha még évekig tart, míg elindul a forgatás.

Címkék: miújság cleopatra

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr643386712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása