Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nighy démoni herceg lesz

2011.11.16. 15:06 koimbra Szólj hozzá!

Nem mondhatni, hogy elkapkodják az I, Frankensteint. Két és fél éve jelentették be, hogy film fog készülni Kevin Grevioux képregényéből. Patrick Tatopoulos, az Underworld 3 rendezője ténfergett a projekt körül egy ideig, majd Stuart Beattie nyomakodott be a tervezetbe. Beattie nem csak a rendezői teendőket látja el, a forgatókönyvet is maga írta. Frankenstein teremtményének, Adamnek a szerepére Aaron Eckhart szerződött le, most pedig Bill Nighy is beléphetett mellé, ő egy démonherceget fog megformálni. Rajtuk kívül Socratis Otto is látható lesz az alkotásban, Nighy segédjét játszhatja, aki Adam után ered.

Adam beilleszkedett az emberek közé (elvileg magánnyomozó lesz), azért próbálják elkapni a szörnyek, hogy rájöjjenek miképp sikerült összerakni és feltámasztani őt. Ha sikerülne kideríteni, a démonok az elhunyt harcosaik újraélesztésével hatalmas előnyhöz jutnának egy másik szörnyklánnal szemben.

Címkék: miújság képregényből film i frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr573387322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása