Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bullock helyett Adams lehet Eastwood lánya a Trouble with Curve-ben

2011.11.17. 13:31 koimbra 1 komment

Korábban már szó esett róla, hogy Clint Eastwood kilép a kamera mögül a Trouble With Curve kedvéért, a rendezői feladatokat Robert Lorenz fogja ellátni, Eastwood a főszereplő lesz. Lányát Sandra Bullock játszhatta volna, de az Oscar-díjas színésznő mégis nemet mondott, mivel nem talált megfelelő időpontot a naptárában, amikor ráért volna. Ezért Amy Adamst keresték fel, aki valószínűleg igent fog mondani.

Eastwood egy olyan fickót alakít a filmben, aki fiatal baseballtehetségeket keres és kutat, látása azonban egyre gyengébb, úgy tűnik, hogy lassan meg fog vakulni. Mielőtt ez bekövetkezne lányával együtt elindul egy utolsó útra Atlantába, hogy még utoljára megnézzen egy tehetséget, aki még nem szerződött le sehova.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr983389722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.11.17. 18:56:48

Érdekes történet kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. Nem tudok elvonatkoztatni a Millió dolláros bébitől, e kettő között párhuzamot látok.
süti beállítások módosítása