Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Angelina Jolie lehet Gertrude Bell

2011.11.18. 11:57 koimbra Szólj hozzá!

Gertrude Bell felfedezőnő-kém életéről két projekt is készülőfélben van Hollywoodban. Werner Herzog verziója a Queen of the Desert címre hallgat és Naomi Watts lehet a főszereplő. A  másik változatot Ridley Scott szeretné ledirigálni, egyelőre nem ismeretes, hogy mikor indulhatna a forgatás, Scott eléggé elfoglalt, nem elképzelhetetlen, hogy végül lepasszolja a lehetőséget másnak és csak producerként veszi ki a részét a munkálatokból. A készítők mindenképpen egy sztárt akartak a film élére, céljukat elérték, Angelina Jolie-t sikerült megnyerni.

Bell-t az Arábiai Lawrence női megfelelőjeként emlegetik, az 1900-as évek elején a Közel-Keletre utazott, megjárta a legveszélyesebb vidékeket is, magáról azt állította, hogy felfedező, de valójában a brit kormánynak szállított információkat. Az első világháborúban sokat nyomtak a latba az általa megszerezett adatok.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793392689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása