Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gone előzetes - Seyfried testvére elrablójának a nyomában

2011.11.18. 12:31 koimbra 3 komment

Amanda Seyfried a Lopott idő (In Time) után ismét fut, rohan, ahogy csak bír és ismét keresik a zsaruk. A színésznő karaktere úgy gondolja, hogy húgát elrabolták, méghozzá ugyanaz a sorozatgyilkos, akivel két éve ő is találkozott, ám neki hatalmas szerencséje volt és túlélte az esetet. Hiába adja elő elméletét a rendőröknek, azok nem hisznek neki, így saját maga próbálja meglelni eltűnt testvérét. A zsaruknak viszont abszolút nem tetszik, hogy a nő kezébe veszi az ügyet.

Allison Burnett írta a forgatókönyvet, az ő tollából származik a Gyilkosság online (Untraceable) és a Hírnév (Fame) remake is. A szkriptből Heitőr Dhalia brazil rendező próbálja kihozni a maximumot, rá 2009-ben figyeltek fel a Cannes-i Filmfesztiválon az Á Deriva filmjét ért dicséretek után. Jennifer Carpenter, Michael Paré (Az igazság ára után ismét mozifilmben, ejha) Wes Bentley, Sebastian Stan bukkannak fel a mellékszerepekben. Amerikában február 24-én mutatják be.

Címkék: trailer gone thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123393865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hellboi 2012.01.04. 19:11:46

"nővére elrablójának a nyomában"...."karaktere úgy gondolja, hogy húgát elrabolták"

most akkor kit is? XD
süti beállítások módosítása