Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Tekken: Blood Vengeance első 7 perce

2011.11.19. 15:36 koimbra 1 komment

Nem is oly rég készült el a Tekken film, amely erősen B kategóriás alkotás volt. A játék rajongói hamarosan újabb produkciót tekinthetnek meg, a Tekken: Blood Vengeance animációs film 3D-ben készült el. Ennek a Tekken hivatalos youtube csatornáján november 25-ig láthatóa közel 7 perces nyitánya.

Felettébb örülünk, hogy a Tekkin univerzum karaktereit, történetét és örökséget egy 3D-s filmben láthatjuk viszont. A Tekken az egyik legismertebb verekedős franchise a számítógépes játékok piacán és hisszük, hogy a rajongók hatalmas lelkesedéssel várják, hogy a karaktereket egy új médiumban láthassák. Nagy lehetőség ez a játékosok számára, hogy megismerjék azon harcosok történetét és motivációit, akik a King of Iron Fist Tournamenten vesznek részt.   - mondta korábban az NBGAI egyik fejese, Carlson Choi.

Címkék: jelenet 3d tekken játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr743396309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.11.19. 17:20:54

ez gagyi és erőltetett.
süti beállítások módosítása