Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dwayne Johnson szörnyvadász kézikönyve

2011.11.19. 15:02 koimbra 1 komment

Simon Kinberg producerként gondoskodik arról, hogy a The Monster Hunter's Survival Guide képregénysorozatból film készülhessen, a főszerepre Dwayne Johnsont sikerült megnyerni, akiből könnyedén kinézzük, hogy bárhol és bármikor megállja a helyét bármiféle csúfság ellen.

Eddig 5 rész jelent meg a képregényből, mindegyik más-más szörnyre koncentrált: az első az élőholtakra, a következő a kriptaszökevényekre, a harmadik a bazi nagy lényekre, a folytatás a gonosz bestiákra, az ötödik pedig a fantasy teremtményekre. A képregény leírása: "A szörnyek körülvesznek minket, ott vannak mindenhol, a tévében, a filmekben...és kísértenek rémálmainkban. De vajon léteznek? A vámpírok, vérfarkasok és a zombik tényleg köztünk vannak? És miképp maradhatunk életben ellenük? Mindenesetre itt van ez az átfogó útmutató, amellyel minden Szörnyvadásznak rendelkeznie kell. Ha elugrasz egy hétvégére jetire vadászni vagy csak egy keménykötésű vámpírölő vagy egyszerűen nem létezhet, hogy otthon hagyod ezt leírást."

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273396217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.11.19. 17:16:09

hát ez nagyon kell a Rock filmográfiába :)
süti beállítások módosítása